KZM plivanje PLAKAT B2

Ukradena bezbednost

U galeriji Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“ Igor Jurić predsednik fondacije Tijana Jurić, koji je u saradnji sa Centrom za socijalne inovacije i integraciie i Kancelarijom za mlade po drugi put u Kragujevcu održao predavanje na temu bezbednosti dece na internetu, vršnjačkom nasilju, trgovini ljudima i pedofiliji u Srbiji. Predavanje pod nazivom „Ukradena bezbednost“ bilo je namenjeno za srednjoškolsku i odraslu populaciju. 
 
“Mi zanemarujemo činjenicu da bezbednost dece nije opciona već obavezna stvar i mi se često ne vodimo time jer imamo puno drugih problema i ne stavljamo te probleme na pravo mesto. Često borbu za egzistenciju, za bolji život, za novac stavljamo na prvo mesto i onda shvatimo ono što sam ja shvatio da kad izbubiš dete onda sve to za šta si se borio nema nikakvu važnost – rekao je Jurić. 
 
Kroz primere koji su se desili u Srbiji pokazano je kako lako predatori dolaze do naše dece i koliko je svako dete ugroženo u Srbiji.
 
Kako sam gospodin Jurić navodi, planirano je da u narednom periodu održi predavanje u više od 3500 škola u Srbiji i na taj način jačati bezbednost mladih.

Галерија

Партнери

Ministarstvo omladine i sporta logo

KragujevacGrb

Bic

logocentra

Coat of Arms of Kragujevac University

nzs

Poslovi logo 01

logoscp

Logo muzicki Centar nov

Cineplexx Logo

dom omladine

kstkragujevac

abrasevi logo

frka logo

logo media tim kragujevac 2

KUB2018 web fb cover 02

 

 

© 2017 Омладински клуб Крагујевац. Сва права задржана. Designed By Hakit