Сарадници

slika1

Биљана Илић, студент  завршне године немачког језика и књижевности на Филолошко-уметничком факултету у Kрагујевцу. Била је предавач на двомесечном курсу/радионици за учење немачког језика у организацији Kанцеларије за младе. Kроз радионице прошло је преко 100 младих.


 IMG 20170604 0857531

Александра Рашић, студент Филолошко-уметничког факултета у Kрагујевцу (ФИЛУМ), смер Шпански језик и хиспанске књижевности (хиспанистика), апсолвент.
Волонер у Омладини Јазас-а Kрагујевац. Од средине јула до краја августа држала часове шпанског језика у оквиру радионице коју је организује Kанцеларија за младе, град Kрагујевац у оквиру пројекта “Лето у граду граду за децу и младе 2018.”. Са волонтерским радом радионице  шпанског језика  наставила у октобру и радионица је трајала до краја децембра.


 Slika

Марија Радуловић, рођена  22. 09. 1993. године у Брусу, Република Србија. Основну школу завршила у Александровцу, где је 2008. године уписала и средњу школу (Гимназија) и завршила је 2012. године са постигнутим одличним успехом у све четири године. Тренутно је студенткиња треће године Филолошко-уметничког факултета у Kрагујевцу, смер Француски језик и књижевност. Упоредо са студијама бавим се и волонтерским активностима колико јој то обавезе дозвољавају, између осталог била је  предавач на двомесечном курсу/радионици француског језика у организацији Kанцеларије за младе Kрагујевца, у оквиру пројекта „Лето у граду за децу и младе 2017“.


 21766723 1651398061559991 6780847348918583154 n

Јелена Милановић, мастер економиста и омладинска радница. Бави се менторством и обуком младих у области омладинске политике, повећања вештина запошљивости, пројектног менаџмента, активног учешћа младих и вршњачке едукације. Поседује међународно и национално искуство у организацији догађаја, јавном заступању и креирању стратешких планова развоја. Председница Омладине ЈАЗАС-а Kрагујевац и Kровне организације младих Србије.

Била предавач на радионицама за повећање вештина запошчјивости младих у организацији Kанцеларије за  младе и Америчког кутка Kрагујевац.


 ana

Ана Николић, рођена 4. септембра 1995. године у Ћуприји. Средњу школу завршила у Параћину, након чега је 2014. године уписала „Филолошко-уметнички факултет“ у Крагујевцу, Немачки језик и књижевност. Била је члан организације „Центар за младе“, а касније и члан Канцеларија за младе Крагујевц. Воли да ради на себи и инспирише друге на исто. Веома вредна, амбициозна и дружељубива особа која воли да своја знања пренесе на друге. Обожава музику и прави је заљубљеник у путовања.


Била је предавач на двомесечном курсу/ радионици за учење немачког језика у организацији Канцелариеј за малде. Кроз радионице је прошло преко 100 младих.

16195720 950539458415649 7092827959627305996 n

Слободан Зорнић, рођен, живи и ради у Крагујевцу. Бави се графичким дизајном са фокусом на ручно израђену типографију са високим нивоом детаља коју комбинује са талентом у илустрацији. Самоуки уметник, оснивач и власник СБ креативни студио.

Дуго година сарађује са Канцеларијом за младе Крагујевац. Низ пројеката које смо успешно остварили, од осликавања просторија Омладинског клуба до пројекта Лето у граду, у оквиру којег је одржана радионица сликарства и осликан мурал у ОШ "Радоје Домановић". Такође сарађивао је и са Омладином Јазаса Крагујевац, на осликавању мурала Малдости који је насликан на зиду Прве техничке школе у Крагујевцу.

https://www.facebook.com/SBCreativeStudio/

https://www.instagram.com/sb_creative_studio/


 marina

Марина Бубања[1] рођена је 30. 04. 1994. године у Пријепољу, Република Србија.

Основношколско образовање стекла је у Основној школи „Јован Поповић” у Крагујевцу, као носилац Вукове дипломе. Током свог основношколског образовања учествовала је на бројним такмичењима из српског и енглеског језика, на општинском и регионалном нивоу, освојивши бројна друга и трећа места.

Завршила је Економску школу у Крагујевцу. У току стицања средњошколског образовања похађала је предавања и радионице „Регионалног центра за таленте” и освојила следећа признања:

  • освојено 3. место из области Књижевност на Републичком такмичењу талената по научним дисциплинама и смотри истраживачких радова талената Србије (Београд, 02. јуни 2012. године);
  • освојено 1. место на Регионалном такмичењу и смотри научноистраживачког и уметничког стваралаштва талената (2012. година);
  • Освојено 3. место на Регионалном такмичењу и смотри истраживачког и уметничког стваралаштва талената (Крагујевац, 11. 05. 2013. године).

Академско образовање стекла је на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, одсек Српски језик и књижевност (2013-2017). Звање дипломирани филолог- србиста стекла је 21. 10. 2017. године, са просечном оценом 9, 71. Током студирања факултативно је похађала предмет Енглески језик 2, положивши са оценом 9.

Тренутно похађа мастер студије на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу. Учестовала у организацији и одржавању припремне наставе за полагање мале матуре у сарадњи са Канцеларијом за младе.      

 [1] Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


 GOX 1785 1

Мирковић Kатарина, живи у Баточини, али због школовања више времена проводи у Kрагујевцу, где станује у Артему, дому ученика средњих школа. Завршава Другу техничку школу, смер техничар за пејзажну архитектуру. Друштвена и комуникативна, бави се  фотографисањем. Воли фотографисати портрете, природу и фотографијама показати лепе стране града у ком живим. Била је годину дана члан Црвеног крста у Kрагујевцу, где је стекла одлично знање о првој помоћи. Ужива у раду и комуникацији са људима јер се у друштву осећам испуњено. Сарадник је Kанцеларије за младе. 


 

maja

Маја Аћимовић, рођена 04. 11. 1993. године у Крагујевцу. Завршила Другу крагујевачку гимназију 2012. године, након чега је уписала Филолошко-уметнички факултет, одсек Српски језик и књижевност. Основне академске студије завршила са просечном оценом 9,23 и стекла звање дипломирани филолог србиста. За време студирања похађала је стручну праксу у Првој крагујевачкој гимназији. Тренутно је студент мастер студија на Филолошко-уметничком факултету, са просечном оценом 10. Учестовала у организацији и одржавању припремне наставе за полагање мале матуре у сарадњи са Канцеларијом за младе.


aleksandra

Александра Марковић, рођена 1994. године у Крагујевцу, где је завршила основну и средњу школу. Основне академске студије на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, смер Српски језик и књижевност, уписала 2012. године и исте завршила 2017. године са звањем Дипломирани филолог србиста и просечном оценом 8,60.

Мастер академске студије, смер Српски језик и књижевност, уписала је 2017. године, на којима јој преостаје израда и одбрана мастер рада у септембру 2018. године. Тренутна просечна оцена на мастер академским студијама је 9,37.

За време студирања на основним и мастер академским студијама, похађала је стручну праксу у настави, која је реализована у Првој крагујевачкој гимназији и Другој крагујевачкој гимназији. Током реализације стручне праксе у наведеним школама била је у прилици да примени стечена знања и вештине у организовању и одржавању наставе и стекне искуство у раду са ђацима и сарадњи са професорима. Искуства у области библиотечких послова и одржавања књижевних вечери, стекла је у Народној библиотеци „Вук Караџић“ у Крагујевцу 2015. године, током волонтирања у периоду од три месеца.

У марту 2018. године узела је учешће и у програму Припремне наставе за полагање мале матуре, у организацији града Крагујевца и Канцеларије за младе, чија је сврха припрема будућих средњошколаца за завршни испит у основном образовању, из предмета српски језик и књижевност.

Стручно усавршавање планира да настави уписивањем докторских студија из области српске књижевности. Жеља јој је да се, након завршених мастер академских студија, запосли у просвети, преносе стечена знања и стиче нова искуства као предавач.


 Slika b

Наташа Милошевић, рођена 22.04.1995. године у Kрагујевцу. Средњу школу (Гимназију) завршава у Свилајнцу 2014. године са постигнутим одличним успехом током све четири године, након чега уписује Филолошко-уметнички факултет у Kрагујевцу. Тренутно је четврта година студија на смеру Француски језик и књижевност. Члан је студентског парламента. Учествовала је на бројним књижевним вечерима, које је организовала катедра за романистику, као и у Данима културе студената ФИЛУМ-а, који се организују сваке године. Прошле године, као и ове освојила је прво место на такмичењу у писању франкофоног диктата, које је организовао Француски институт у Србији. Воли путовања. Слободно време проводи са пријатељима и породицом


natasam

Наташа Милошевић, рођена 22.04.1995. године у Kрагујевцу. Средњу школу (Гимназију) завршава у Свилајнцу 2014. године са постигнутим одличним успехом током све четири године, након чега уписује Филолошко-уметнички факултет у Kрагујевцу. Тренутно је четврта година студија на смеру Француски језик и књижевност. Члан је студентског парламента. Учествовала је на бројним књижевним вечерима, које је организовала катедра за романистику, као и у Данима културе студената ФИЛУМ-а, који се организују сваке године. Прошле године, као и ове освојила је прво место на такмичењу у писању франкофоног диктата, које је организовао Француски институт у Србији. Воли путовања. Слободно време проводи са пријатељима и породицом.


 aleksandra2

Александра Степановић, рођена сам 29.08.1996. године у Смедеревској Паланци. Завршила сам Паланачку гимназију са одличним успехом, након чега сам уписала Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, одсек Српски језик и књижевност. Тренутно сам студент треће године и учествујем у програму Припремне наставе за полагање мале матуре у организацији града Крагујевца и Канцеларије за младе. Након завршетка студија планирам да се посветим подучавању деце, како бих своје знање пренела на друге и усавршила своје способности. 
 

IMG spanski
 

АлександраТодоровић, рођена 1995. године у Новом Саду, Република Србија. Средњу школу (гимназију) завршила у Сремским Карловцима и током средње школе имала прилике да волонтира на манифестацијама као што су „Дани Бразила“ и „Фрушкогорски маратон“. Дипломирала је на Катедри за хиспанистику на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, а тренутно завршава мастер студије на истом факултету. Током основних студија имала је прилику да буде волонтер преводилац на међународном филмском фестивалу о инвалидности и особама са инвалидитетом под називом “Seize the film“ као и да учествује у организацији и реализацији манифестације „Дани културе“ на Катедри за хиспанистику. Исто тако, на завршној години студија (од августа 2017. до јануара 2018.) један семестар провела у Летонији као Ерасмус плус стипендиста где је поред усавршавања шпанског језика стекла и практична искуства у другим пољима. Поље интересовања јој је методологија наставе страних језика, те тако изучава улогу аутентичних материјала у настави страних језика, пре свега улогу филма при усвајању страних језика.

Безбедна крагујевчанка

bezbedna kragujevcanka

Партнери

Ministarstvo omladine i sporta logo

KragujevacGrb

Bic

logocentra

Coat of Arms of Kragujevac University

nzs

Poslovi logo 01

logoscp

Logo muzicki Centar nov

Cineplexx Logo

dom omladine

kstkragujevac

abrasevi logo

frka logo

logo media tim kragujevac 2

KUB2018 web fb cover 02

 

 

© 2017 Омладински клуб Крагујевац. Сва права задржана. Designed By Hakit